Een afscheid gaat altijd gepaard met verdriet, maar staat ook symbool voor liefde en troost. Ook deze dag, die jullie zo met zorg hebben ingevuld verdient een herinnering. Door mij discreet op te stellen kan ik voor jullie de belangrijke momenten vangen en jullie deze zorg uit handen nemen.

Meer zien?

Wil je meer zien?
Klik dan hier en bekijk mijn portfolio.

Meer weten?

Met liefde bespreek ik met jullie de mogelijkheden, zodat we de dag van het afscheid samen door kunnen nemen en jullie wensen voorop stellen.
06-54392435
info@dannavandaal.nl

Een blijvende herinnering van troost en liefde is al mogelijk vanaf €550

Wauw, wat was het een prachtige winterse dag om samen met danna heel waardevolle foto’s te maken. Een onvergetelijke herinnering, heel erg bedankt Danna!

Susan vd Biggelaar

Danna van Daal - Fotograaf
5
2017-12-20T21:57:27+01:00
Wauw, wat was het een prachtige winterse dag om samen met danna heel waardevolle foto’s te maken. Een onvergetelijke herinnering, heel erg bedankt Danna! Susan vd Biggelaar
We wilden een warm en liefdevol afscheid voor mijn man Piet maken. Danna heeft de dag van het afscheid op een mooie manier vastgelegd. We hebben haar aanwezigheid amper gemerkt en toch heeft zij ‘de momenten’ op een warme manier vast weten te leggen. Het fotoalbum van het afscheid is zo een waardevol en dierbaar document geworden, waarin onze liefde voor elkaar zichtbaar wordt.

Ineke de Quartel
Danna van Daal - Fotograaf
5
2019-12-17T15:21:30+01:00
We wilden een warm en liefdevol afscheid voor mijn man Piet maken. Danna heeft de dag van het afscheid op een mooie manier vastgelegd. We hebben haar aanwezigheid amper gemerkt en toch heeft zij ‘de momenten’ op een warme manier vast weten te leggen. Het fotoalbum van het afscheid is zo een waardevol en dierbaar document geworden, waarin onze liefde voor elkaar zichtbaar wordt. Ineke de Quartel
Danna heeft de foto's gemaakt tijdens de herinneringsviering van onze zoon. Er was meteen een klik en ze verstaat haar vak. De momenten echt puur, omdat je haar niet hoort of ziet. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt en de slide show hebben we met iedereen teruggekeken op de verjaardag van onze zoon. Iedereen was het erover eens dat de foto's stuk voor stuk prachtige plaatjes vol liefde zijn waar die dag ook mee was gevuld. Ik zou haar aan iedereen aan kunnen bevelen. Dikke pluim!

Linda en Dennis
Danna van Daal - Fotograaf
5
2019-12-17T15:28:32+01:00
Danna heeft de foto's gemaakt tijdens de herinneringsviering van onze zoon. Er was meteen een klik en ze verstaat haar vak. De momenten echt puur, omdat je haar niet hoort of ziet. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt en de slide show hebben we met iedereen teruggekeken op de verjaardag van onze zoon. Iedereen was het erover eens dat de foto's stuk voor stuk prachtige plaatjes vol liefde zijn waar die dag ook mee was gevuld. Ik zou haar aan iedereen aan kunnen bevelen. Dikke pluim! Linda en Dennis
5
3
Danna van Daal - Fotograaf

Basis – €775

Intake en detailgesprek
3 uur fotografie
Alle foto’s in hoge resolutie digitaal geleverd
Online galery
Reiskosten binnen NL inbegrepen (Wadden exclusief) Afscheidsalbum 20×30 cm en 40 pagina’s

Zonder album zijn de kosten voor
bovenstaand pakket €550

 

Extra – €950

Intake en detailgesprek
4 uur fotografie
Alle foto’s in hoge resolutie digitaal geleverd
Online galery
Reiskosten binnen NL inbegrepen (Wadden exclusief)
Afscheidsalbum 20×30 cm en 40 pagina’s

Zonder album zijn de kosten voor
bovenstaand pakket 
€750

Uitgebreid – €1250

Intake en detailgesprek
6 uur fotografie
Alle foto’s in hoge resolutie digitaal geleverd
Online galery
Reiskosten binnen NL inbegrepen (Wadden exclusief)
Afscheidsalbum 20×30 cm en 60 pagina’s

Zonder album zijn de kosten voor
bovenstaand pakket
 €1050

Neem contact met me op

Voor meer informatie en vragen

[caldera_form id=”CF59a82acc4586a”]