Omdat een zakelijk portret net zo moet knallen als een bedrijfsfeest, dat is tenminste mijn mening, neem ik geen genoegen met een portretje. Je wilt gezien én herkent worden als jezelf en dat is mijn missie. 
Door naar je te luisteren en in te spelen op de behoefte van jou én je bedrijf komen we samen tot een mooi beeldverhaal. Of dat nu is voor Social media, drukwerk, een website, een knallend personeels- of relatiefeest of het werven van nieuw personeel, ik sta je bij!

Meer zien?

Wil je meer zien?
Klik dan hier en bekijk mijn portfolio.

Meer weten?

Met liefde bespreek ik met jullie de mogelijkheden, liefst tijdens een kennismakingsgesprek waar we jouw wensen uitgebreid doornemen om te kijken hoe we tot het beste resultaat komen.
06-54392435
info@dannavandaal.nl

Zowel zakelijk als van onze bruiloft prachtige foto’s mogen ontvangen van Danna, ze voelt goed aan wat we bedoelden en het resultaat is prachtig!

Anne Slippens

Danna van Daal - Fotograaf
5
2017-12-20T22:00:36+01:00
Zowel zakelijk als van onze bruiloft prachtige foto’s mogen ontvangen van Danna, ze voelt goed aan wat we bedoelden en het resultaat is prachtig! Anne Slippens

Danna brengt dat wat écht is prachtig in beeld. Alsof ze jou al haar hele leven lang kent. Ik beveel Danna van harte aan.

Astrid van Eersel - van Eersel mediation
Danna van Daal - Fotograaf
5
2019-12-17T15:31:11+01:00
Danna brengt dat wat écht is prachtig in beeld. Alsof ze jou al haar hele leven lang kent. Ik beveel Danna van harte aan. Astrid van Eersel - van Eersel mediation

Vrolijk, fijn in de omgang, relaxed, vriendelijk, humor en zeer professioneel. Dat is Danna ten voeten uit. En wat zijn het vette foto's geworden!

Marie-Louise Broess

Danna van Daal - Fotograaf
5
2017-12-20T21:56:37+01:00
Vrolijk, fijn in de omgang, relaxed, vriendelijk, humor en zeer professioneel. Dat is Danna ten voeten uit. En wat zijn het vette foto's geworden! Marie-Louise Broess

Danna komt bij ons altijd de portretfoto’s maken voor op de website. Ook gebruiken we de foto’s voor onze LinkedIn accounts en als afbeelding in Outlook. Bij Danna sta je altijd op je best op de foto! Dit komt niet alleen door haar vakkennis en ervaring als fotografe maar zeer zeker ook daar haar ontwapenende persoonlijkheid waardoor je je direct bij haar op je gemakt voelt. Wel zo fijn als je voor de lens staat en zij precies het plaatje klikt waardoor je echt overkomt als jezelf!

Esther Langedoen (Voor Kontek)

Danna van Daal - Fotograaf
5
2017-12-20T22:04:07+01:00
Danna komt bij ons altijd de portretfoto’s maken voor op de website. Ook gebruiken we de foto’s voor onze LinkedIn accounts en als afbeelding in Outlook. Bij Danna sta je altijd op je best op de foto! Dit komt niet alleen door haar vakkennis en ervaring als fotografe maar zeer zeker ook daar haar ontwapenende persoonlijkheid waardoor je je direct bij haar op je gemakt voelt. Wel zo fijn als je voor de lens staat en zij precies het plaatje klikt waardoor je echt overkomt als jezelf! Esther Langedoen (Voor Kontek)

Danna heeft portretfoto's en sfeerbeelden gemaakt voor op onze vacaturewebsite. Er heerste een relaxte sfeer en Danna dacht graag mee om tot het beste resultaat te komen. Nogmaals bedankt!

Sabine voor Actemium
Danna van Daal - Fotograaf
5
2019-12-17T15:22:25+01:00
Danna heeft portretfoto's en sfeerbeelden gemaakt voor op onze vacaturewebsite. Er heerste een relaxte sfeer en Danna dacht graag mee om tot het beste resultaat te komen. Nogmaals bedankt! Sabine voor Actemium

Ik ken Danna als een spontane dame en professionele fotograaf. Zonder zelf op de voorgrond te treden weet ze de mooiste momenten vast te leggen. Dank je wel Danna!

Fleur Henkes (voor Estivant Singlereizen)

Danna van Daal - Fotograaf
5
2017-12-20T22:03:43+01:00
Ik ken Danna als een spontane dame en professionele fotograaf. Zonder zelf op de voorgrond te treden weet ze de mooiste momenten vast te leggen. Dank je wel Danna! Fleur Henkes (voor Estivant Singlereizen)

"Die fotograaf, die kent jou zeker al heel lang?" vroeg iemand aan wie ik trots de foto's liet zien die Danna van mij maakte voor mijn zakelijke website. Het laat zien wat Danna doet: ze zet je op de foto zoals je bent. En dat is, voor ondernemers anno nu, exáct wat nodig is. Als Native Brand expert weet ik daar alles van. Ik ben ongelofelijk blij dat Danna koos voor 'a day in your life' shoots. Een hele dag je eigen fotograaf met je mee, zonder dat het op enig moment ongemakkelijk wordt. En dan ook nog prachtige, échte foto's. Ik raad iedereen aan met Danna te werken. Maar niet allemaal meteen gaan hoor, want anders heeft ze geen tijd meer en ik wil ieder kwartaal zo'n dag.
Francien - TR-IBU
Danna van Daal - Fotograaf
5
2019-12-17T15:32:04+01:00
"Die fotograaf, die kent jou zeker al heel lang?" vroeg iemand aan wie ik trots de foto's liet zien die Danna van mij maakte voor mijn zakelijke website. Het laat zien wat Danna doet: ze zet je op de foto zoals je bent. En dat is, voor ondernemers anno nu, exáct wat nodig is. Als Native Brand expert weet ik daar alles van. Ik ben ongelofelijk blij dat Danna koos voor 'a day in your life' shoots. Een hele dag je eigen fotograaf met je mee, zonder dat het op enig moment ongemakkelijk wordt. En dan ook nog prachtige, échte foto's. Ik raad iedereen aan met Danna te werken. Maar niet allemaal meteen gaan hoor, want anders heeft ze geen tijd meer en ik wil ieder kwartaal zo'n dag. Francien - TR-IBU

We hebben een super leuke en effectieve foto sessie gehad met Danna op het hoofdkantoor van de Jumbo in Veghel. We zijn erg tevreden over het resultaat! Danna is erg flexibel en denkt goed mee over het op te leveren resultaat. Zeer leuke en fijne samenwerking!

Bas - Kadoos
Danna van Daal - Fotograaf
5
2019-12-17T15:25:07+01:00
We hebben een super leuke en effectieve foto sessie gehad met Danna op het hoofdkantoor van de Jumbo in Veghel. We zijn erg tevreden over het resultaat! Danna is erg flexibel en denkt goed mee over het op te leveren resultaat. Zeer leuke en fijne samenwerking! Bas - Kadoos

Danna is een geweldige fotografe. Ze in staat om je volledig op je gemak te stellen en verstaat de kunst om op de achtergrond te verdwijnen. Dit levert prachtige spontane foto's op. Ze heeft veel gevoel voor detail en kleur. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Patricia - Bteken
Danna van Daal - Fotograaf
5
2019-12-17T15:30:38+01:00
Danna is een geweldige fotografe. Ze in staat om je volledig op je gemak te stellen en verstaat de kunst om op de achtergrond te verdwijnen. Dit levert prachtige spontane foto's op. Ze heeft veel gevoel voor detail en kleur. Ik kan haar van harte aanbevelen. Patricia - Bteken
5
9
Danna van Daal - Fotograaf

Neem contact met me op

Voor meer informatie en vragen

[caldera_form id=”CF59a82acc4586a”]