Van Look at me Fotografie naar Danna

Ineens is het dan zover….Look at me Fotografie bestaat niet meer.
Euhm nou ja ineens…dat klink nogal gemakkelijk want het had nogal wat voeten in de aarde.
Neem maar eens afscheid van je bedrijfsnaam, de naam die ik 10 jaar (!!!) geleden met zorg koos voor mijn eigen bedrijf, iets wat ik helemaal alleen besloot te gaan doen.
Ik voelde me nogal stoer maar wat was ik nog een groentje haha.

Coaching

Maar na 10 jaar ontwikkelen en zwoegen werd het tijd voor iets anders,hoewel ik dit een jaar geleden nog niet had bedacht.
In januari van dit jaar startte ik een coachingstraject, bij Francien van TR-IBU.
Mijn insteek was om mijn merk eens wat beter in de markt te gaan zetten, simpel toch?
Aaaah ook dat was natuurlijk gruwelijk naief…
Na een online test was voor haar duidelijk welke archetypen er in mij schuilden, ik verklaarde haar nog net niet voor gek maar kon me in de ene (de onschuldige) helemaal vinden en de ander, die waar ik toch echt het programma van ging volgen (de magiër) herkende ik totaal niet.
Maar Francien verzekerde mij dat ik écht op haar moest vertrouwen en dat deed (en doe ik nog steeds) blind!

De Magiër

Vol goede moed startte ik mijn programma, om bij de eerste vragen van mijn huiswerk al volledig vast te lopen, huh ik ging toch gewoon mijn merk goed in de markt zetten..
Wist ik veel dat bleek dat IK mijn merk bén en we dus eerst samen moesten gaan ontdekken wat mijn merk nou eigenlijk in zou gaan houden en welke klanten mijn merk willen omarmen, mede om wie ik ben.
De rest van de programma weken volgden en steeds meer begon ik te geloven in wat ik het best kan, momenten en emoties vangen op beeld. Ook werd steeds meer duidelijk dat die verrekte magiër de eigenschappen heeft die andere mensen altijd in mij zien…en ineens ging er een knop om! Daar moet ik dan zelf ook maar eens in gaan geloven, in die skills en heel langzaamaan, aan de hand van Francien kwam Danna steeds meer tevoorschijn.

Danna

Dat Danna mijn nieuwe merknaam moest worden leek ineens heel erg logisch. ík ben degene die de momenten ziet en vangt, ík ben degene die dicht bij de mensen mag komen, ík ben degene met het geluk dat ik zo’n mooi naam heb gekregen (thx pa en ma!)
Ik ben mijn merk en dus is Danna vanaf vandaag een feit! Ík ben trots!