06-54392435 info@dannavandaal.nl

Italië workshop

Leren fotograferen en genieten van la dolce vita!

Wat ga je leren

Tijdens deze fotoreis gaan we 4 dagen lang lekker fotograferen en genieten. Allerlei onderdelen zullen aan bod komen. Natuurlijk het onderdeel landschapsfotografie, daar leent de omgeving van het Trasimeno meer zich heel goed voor, in alle seizoenen. Iedereen die wil mag vroeg opstaan en met mij de zonsopgang gaan fotograferen, ik vind dit persoonlijk nog mooier als de zonsondergang, de rust, de wereld ontwaakt langzaam. Maar ook straatfotografie, want het is helemaal niet zo eng om gewoon zomaar rond te dwalen en foto’s te maken van al het moois wat je ziet. Je kunt een leuk project voor jezelf kiezen of meegaan met de flow.Voor de sfeer gaan we, als de avond valt babystapjes zetten in avondfotografie en dit is nog slechts een beschrijving op papier, het gaat eigenlijk vooral ook over de beleving!

Waar verblijven we?

Trasimeno meer

Iedere streek heeft zijn eigen schoonheden.
Het trasimenomeer ligt op de grens van Umbrië en Toscane en heeft alles in huis. Vergezichten over het meer, kleine plaatsjes en mooie stadjes maar ook de fijne villa waar we verblijven!

Villa Pellegrino

Natuurlijk wil je je ook thuis voelen op de plek waar je verblijft en zo kwam ik bij Jeroen, Sandra en Marijke uit. Samen met de lieve eigenaren van Villa Pellegrino zorg ik ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken tijdens ons verblijf op deze heerlijke plek waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat!

Data workshop 2020

De workshop staat in 2020 gepland van

Data worden eind Januari bekend gemaakt

Praktische informatie

 • Kosten voor de workshop zijn €695,-
  Het aantal deelnemers is maximaal 8 en minimaal 5.
 • Je kunt de cursus zowel als beginner als gevorderde volgen.
 • De reis is exclusief vlucht naar Pisa, deze dien je zelf te regelen, via bv Ryanair is dit mogelijk vanaf € 115,-.
 • Vervoer ter plekke is met een comfortabele bus of auto (afhankelijk van het aantal deelnemers) hiermee rijden we ook van het vliegveld naar ons logeeradres*.
 • Onze casa is een centraal in het gebied gelegen bed and breakfast.
  Het huis heeft appartementen waar een ieder een eigen slaapplek zal hebben, al dan niet gedeeld met medecursisten.
  Ook is er een zwembad met een spectaculair uitzicht over het meer! Kijk voor meer info op www.villapellegrino.com
 • Inbegerepen naast een lekker bedje zijn dit weekend elke dag een heerlijk ontbijt en een 3-gangen menu met water en wijn in de avond. Lunch en tussendoortjes zijn exclusief.

*Bij de vlucht met Ryanair vanaf Eindhoven zodat de aankomsttijd hetzelfde is, het is nog 2,5 uur rijden vanaf de luchthaven van Pisa

Dagprogramma:

Donderdag:
Aankomst op luchthaven Pisa en vertrek naar onze prachtige accommodatie aan het Trasimeno meer. Voor de liefhebbers een mooie wandeling om de omgeving te ontdekken en s avonds een lekker diner om elkaar te leren kennen en wat theorie te bespreken die je morgenvroeg meteen kunt toepassen.
Vrijdag:
Vandaag staat het thema landschapsfotografie op het programma!
Vroeg opstaan om zonsopkomst te fotograferen. Daarna ontbijten en ontspannen. In de middag maken we een kleine autotocht naar een prachtig uitzichtpunt waar je naar hartelust kunt fotograferen.Ook in de vroege avond op pad om de zonsondergang te fotograferen en daarna te dineren.
Zaterdag:
Vandaag gaan we straatfotografie tot een kunst verheffen.We rijden naar mooie plekken om daar zowel de sfeer van Italie als het echte leven te fotograferen. Je leert hoe je mensen kunt fotograferen zonder opdringerig of onbeleeft te zijn, waar je op kunt letten om je fotos nog meer te laten spreken en hoe je nu die mooie steegjes goed op de foto krijgt. Na het diner gaan we nog een stadje in om te oefenen met avondfotografie.
Zondag:
Na het ontbijt rijden we naar de luchthaven en keren we terug naar huis 🙁
Maar je bent natuurlijk vrij om nog een paar dagen te verlengen, vraag bij www.villapellegrino.nl naar de beschikbaarheid.

Let op: het programma is onder voorbehoud van wijzigingen ivm onvoorziene omstandigheden, weersomstandigheden ed.

Neem contact met me op

Voor meer informatie en vragen

Contactformulier

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.