Fotograferen met je smartphone

Leren fotograferen met de camera die je altijd bij je hebt!

Wat ga je leren

Je telefoon heb je altijd bij je en ik ken niemand die nooit eens een kiekje maakt met zijn of haar telefoon. Maar wist je dat je ook échte vette foto’s kunt maken met je telefooncamera? Tegenwoordig zijn de camera’s op telefoons zo ontzettend goed, dat het de moeite is er eens wat dieper in te duiken. We gaan in deze cursus aan de slag met de mogelijkheden van de camera, hoe maak je een mooie foto ipv een kiekje door middel van compositie les, hoe ga je om met bewerken van je foto, welke apps zijn daar het fijnst voor én we gaan aan de slag met opzetlensjes. Dat zijn kleine lensjes die een heel groot verschil maken! Ik heb voor jullie al informatie netjes gebundeld in een reader waarin je alle dingen die we behandelen ook nog eens op je gemak thuis kunt nalezen of nakijken.

Wat heb je nodig?

Je telefoon!

Uiteraard heb je je telefoon nodig, met een opgeladen batterij als het kan 🙂
Iphone, Samsung, Huawei, Motorola, je kunt met elk toestel aansluiten. Natuurlijk zijn de mogelijkheden bij elk toestel anders maar de basis is hetzelfde.
Een pen en papier is misschien handig als je nog wat wil noteren, maar je krijgt van mij na afloop ook een digitale reader met de stof die we gaan behandelen.

De Investering

Deelname aan deze curus kost

€89 per persoon

Data workshop 2023

nieuwe data nog niet bekend

Neem contact met me op

Voor meer informatie en vragen

[caldera_form id=”CF5f5737a14d2f7″]